o nama

nesreća

HK InFortune Electronics Co., Ltd je neovisni distributer elektroničkih komponenti, posvećeni smo pružanju elektroničkih komponenti i pratećih usluga kupcima. osnovana 2000. godine, imamo logistička skladišta u Hong Kongu i Shenzhenu, Kina.

nesreća

HK InFortune Electronics Co., Ltd je dobio iso9001:2015 međunarodni standard kvalitete, držimo se načela "kvaliteta na prvom mjestu, kupac na prvom mjestu" i profesionalne tehničke podrške, a velika nam je čast što smo blizak partner mnogim poznatim proizvođačima elektronike i navedenim grupama .

imamo visokokvalitetni elitni tim, a naše poslovanje pokriva više od 20 zemalja u svim regijama svijeta. opslužujemo globalne proizvođače i distributere elektronike i usredotočeni smo na usluge oem, ems i cem. HK InFortune Electronics Co., Ltd se neprestano poboljšava kako bismo pridobili povjerenje kupaca, posebnu pozornost posvećujemo vašim zahtjevima. naši se proizvodi primjenjuju u industrijskoj automatizaciji, automobilskoj elektronici, medicini i komunikacijama, informacijskoj tehnologiji, novoj energiji i drugim područjima. radujemo se što ćemo postati vaš najbolji partner u distribuciji komponenti!

Vrh